Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS kursevi obuke o dugotrajnoj robi – upoznajte se sa pitanjima kvaliteta i bezbednosti i međunarodnim standardima i propisima koji se odnose na vaše proizvode.

Da biste poznavali standarde i propise koji se odnose na dugotrajnu robu, morate da dobijete informativne savete od stručnjaka. Naše obuke o dugotrajnoj robi obuhvataju niz programa o kvalitetu i bezbednosti koji vam pomažu da razumete na koji način najnovije izmene standarda i propisa utiču na vaše proizvode i kako možete da se pripremite za usaglašenost.

Naši kursevi se odnose na raznovrsnu dugotrajnu robu, kao što su posuđe, sveće, nameštaj, vodovodne cevi, alati, metalna roba i kancelarijski pribor. Nudimo kompletno znanje iz oblasti bezbednosti i performansi proizvoda i zahteva propisa i usaglašenosti za svaki tip proizvoda.

Pokrivamo trenutne i predstojeće zakone, uključujući REACH, CPSIA, CARB i Prop 65, kao i zakone koji važe za određenu vrstu industrije. Možemo da pokrijemo i važne standarde kao što su FSC „lanac nadzora“ i globalni BRC standard za robu široke potrošnje.

Zašto treba da izaberete SGS obuku o dugotrajnoj robi?

Kao najbolja svetska organizacija za kurseve obuke o dugotrajnoj robi, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore koji će vam pružiti najbolju moguću obuku u okviru vaših sredstava. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika za brzo učenje pomoći će pojedincima ili kompletnom osoblju da ostvare ciljeve obuke.

Javite nam se da biste saznali nešto više o tome kako naši kursevi obuke o dugotrajnoj robi mogu da pomognu vama i vašoj organizaciji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.