Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o hrani i bezbednosti hrane – razvijte veštine, znanje i obezbedite sertifikacije koje su vam potrebne kako biste ispunili visoke strandarde u industriji hrane.

U industriji hrane i pića važi veliki broj strogih standarda i propisa kako bi se osigurali kvalitet i bezbednost, umanjili rizici po potrošače i poboljšala efikasnost procesa. Kako bismo vam pomogli da uspešno poslujete u industriji hrane i pića, nudimo vam sveobuhvatan spektar rešenja za učenje i razvoj.

Naš portfolio pokriva sve od BRC globalnog standarda za bezbednost hrane i sertifikacije sistema bezbednosti hrane u skladu sa standardom FSSC 22000, do obuke za GMP i HACCP, bezbednost hrane, upravljanje rizikom, sledljivost, higijenu, propise i još mnogo toga.

Kontaktirajte nas još danas radi informacija o tome kako naša obuka za bezbednost hrane može da vam pomogne.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.