Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji prema standardu ISO 26262 od strane SGS-a - veštine i znanje neophodni za primenu standarda ISO 26262 u celoj vašoj organizaciji.

ISO 26262 definiše zahteve za funkcionalnu bezbdnost u automobilskom sektoru. Međutim, uspešna primena standarda može da bude složena. Zbog toga je potrebno da se pobrinete da vaše osoblje prođe pravu obuku. Pošto smo akreditovano telo za funkcionalnu sigurnost, naša obuka o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji prema standardu ISO 26262 omogućava vama i vašem osoblju da saznate više o svojim zakonskim obavezama, bezbednosnim postupcima i kako se možete usaglasiti sa zahtevima ISO 26262.

Zašto izabrati obuku o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji prema standardu ISO 26262 od strane SGS-a?

Pomoći ćemo vam da razumete:

  • zahteve ISO 26262
  • izazov funkcionalne sigurnosti u razvoju automobilske industrije
  • postupke formalnog upravljanja sigurnošću i preporučene dodatne postupke
  • analizu rizika i koncept funkcionalne sigurnosti
  • koncept tehničke bezbednosti i projekat sistema
  • razvoj sigurnosno orijentisanog hardvera i softvera
  • metodički pristup analizi sigurnosti.

Pouzdana obuka o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji prema standardu ISO 26262 koju vrši vodeći izvršilac.

Kao vodeći izvršilac koji vodi kurseve u automobilskoj industriji, pružamo nenadmašnu stručnost u obuci o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji prema standardu ISO 26262. Naš program obuke odslikava celokupni trenutni razvoj na polju funkcionalne sigurnosti, a naši stručnjaci su i članovi nemačkog komiteta za standardizaciju za razvoj ISO 26260.

Možemo vam pružiti spektar rešenja za obuku, uključujući javnu obuku i obuku u okviru firme sa prilagođenim pod-programima. Takođe, pružamo obuku iz lične kvalifikacije za profesionalu funkcionalnu sigurnost u automobilskoj industriji (AFSP) i stručnu funkcionalnu sigurnost u automobilskoj industriji (AFSE).

Da biste pronašli više o našoj obuci za funkcionalnu bezbednost u automobilskom sektoru u skladu sa ISO 26262, kao i lične kvalifikacije ili obuci u  semikonuktorskoj  industriji  SC-AFSP, kontaktirajte nas danas.