Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji - praktični primeri za učenje demonstriraju primenu standarda ISO 26262.

Smanjite rizike dok u isto vreme poboljšavate kvalitet i bezbednost. Trenutno nudimo osam modula obuke o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskom sektoru, a svaki može da bude rezervisan ponaosob.

Osoblje iz automobilske industrije koji su početnici u funkcionalnoj sigurnosti bi trebalo prvo da pohađaju modul K1. On će pomoću učesnicima da steknu bolje razumevanje međusobnog odnosa standarda i steći osnovu za pohađanje ostalih modula obuke.

U modulima od K3 do K6, naša obuka je zasnovana na primerima sa terena, omogućavajući učesnicima da savladaju postojeće realistične scenarije. Nakon svake obuke, svim učesnicima biće dostupni detalji svakog scenarija u obliku preuzimanja sa servera.

Pored toga, nudimo program stručnjaka iz funkcionalne sigurnosti. Uz našu pomoć akreditovanog dobavljača usluga, možete se kvalifikovati za profesionalca u funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji (AFSP) ili kao stručnjak iz funkcionalne sigurnosti u automobilskoj industriji (AFSE).

Kontaktirajte nas da biste saznali više o kursevima obuke o funkcionalnoj sigurnosti u automobilskoj industriji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.