Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS kursevi obuke u vezi sa automobilskom industrijom – osnovne veštine za profesionalce u automobilskoj industriji.

Predstojeće  sesije Datum Vrsta Lokacija
VDA 6.5 - Introduction & Awareness 21. sept. 2020. Seminar Beograd, Srbija

Kada je reč o održavanju konkurentnosti u automobilskoj industriji, najvažnija je obuka zaposlenih. Naši kursevi obuke u vezi sa automobilskom industrijom omogućavaju učesnicima da razviju profesionalne veštine potrebne za napredovanje u karijeri, dok istovremeno pomažu vašoj organizaciji da poveća efikasnost i konkurentnost, a smanji rizik.

Zašto treba da izaberete SGS kurseve obuke u vezi sa automobilskom industrijom?

Kao vodeća svetska organizacija za obuke u vezi sa automobilskom industrijom, nudimo vam iskustvo i stručnost kako biste maksimalno iskoristili budžet za obuku. Kombinacija naših tehnika za brzo učenje i iskustva u učenju pomoći će pojedincima ili kompletnom osoblju da ostvare ciljeve obuke.

Odmah nam se javite ili nastavite da čitate da biste saznali nešto više o kursevima obuke u vezi sa automobilskom industrijom.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.

Predstojeće  sesije Datum Vrsta Lokacija
VDA 6.5 - Introduction & Awareness 21. sept. 2020. Seminar Beograd, Srbija