Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka SGS-a u šumarstvu i drvnoj industriji - steknite temeljno poznavanje zahteva standarda Saveta za upravljanje šumama (FSC) za lanac nadzora.

Naši kursevi u šumarstvu i drvnoj industriji - nude vam temeljno poznavanje zahteva standarda Saveta za upravljanje šumama (FSC™) za lanac nadzora. Naše obuke za šumarstvo i drvnu industriju pomažu učesnicima da razviju profesionalne veštine za nosioca poboljšanja i pomažu vašoj organizaciji da poboljša efikasnost, smanji rizike i stekne konkurentne prednosti.

Zašto odabrati SGS-ove obuke u šumarstvu i drvnoj industriji?

Kao svetski lider u obukama u šumarstvu i drvnoj industriji, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore, kako biste na najbolji način iskoristili sredstva za obuke. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika brzog učenja omogućavaju vam da ostvarite ciljeve obuke pojedinaca ili svih zaposlenih.

Da biste saznali više o kursevima obuke u šumarstvu i drvnoj industriji, čitajte dalje ili nam se odmah javite.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.