Ažurirano tako da obuhvati informacije o virusu COVID-19 i njegovim kontrolama
Ovaj kurs obuke će vam obezbediti osnovno znanje i veštine u vezi sa bezbednošću i higijene hrane koji su neophodni za rad u objektima za ketering i koji će osigurati da objekti budu usklađeni sa propisima o bezbednosti hrane zemlje u kojoj preduzeće posluje.
Šta ćete naučiti?
Nakon završetka ovog kursa, imaćete osnovno razumevanje sledećeg:
- bezbednost hrane i zahtevi za higijenom hrane;
- značaj lične higijene na radnom mestu;
- mikrobiološka, fizička i kontaminacija alergenima;
- čišćenje i kako efikasno čistiti;
- rizici povezani sa virusom COVID-19 i kako da ih svedete na minimum.
Prethodno znanje
Polaznici koji budu pohađali ovaj kurs bi trebalo da rade u ustanovama za ketering ili da su prethodno tamo radili. Trebalo bi da imaju osnovno poznavanje ispravnih načina rada sa hranom i njenog skladištenja.
Informacije o kursu
Trajanje kursa: 1 dan ili 8 sati
Metodologija predavanja: licem u lice, obuka koju vodi virtuelni instruktor (VILT)
Akreditacija: SGS
Sertifikacija obuke
Polaznici koji polože ispit dobiće „Sertifikat o uspešnom dovršetku“. Polaznici koji ne polože ispit, ali su bili prisutni tokom celog trajanja kursa, dobiće „Sertifikat o pohađanju“.
Zbog čega SGS?
Kao lider u profesionalnoj obuci, oslanjamo se na godine globalnog iskustva kako bismo pružili mogućnosti za efikasno učenje i razvoj. Naše kurseve drže stručnjaci koji će vas podržati na vašem profesionalnom putu usavršavanja.
Obratite nam se još danas da biste rezervisali mesto na osnovnom kursu obuke o bezbednosti i higijeni hrane za ketering.
Jurija Gagarina 7b,
, 11070,
Beograd, Srbija