Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ov naprdni kurs obuke o bezbednosti i higijeni hrane – steknite znanje i veštine da upravljate bezbednošću hrane i higijenom u objektu za ketering.

Ažurirano tako da obuhvati informacije o virusu COVID-19 i njegovim kontrolama

Ovaj kurs obuke će vam obezbediti znanje i veštine u vezi sa bezbednošću i higijene hrane koji su neophodni da upravljate poslom u objektu za ketering kako biste održali najviše nivoe higijene i usklađenost objekata sa propisima o bezbednosti hrane u zemlji u kojoj poslujete. Pokriva teme poput upravljanja timom koji radi sa hranom i tehnikama upravljanja povezanim sa ublažavanjem rizika od COVID-19.

Šta ćete naučiti?

Nakon završetka obuke, vi ćete moći da:

  • saznate kako da upravljate bezbednošću i higijenom hrane u objektima za ketering;
  • razumete kako da osigurate usklađenost sa svim pravnim zahtevima za bezbednost hrane;
  • saznate kako da upravljate timom osoba koje rade sa hranom kako biste osigurali da sva hrana koja bude bila pripremljena bude bezbedna za ishranu klijenata;
  • budete u mogućnosti da primenjujete, održavate i poboljšavate kontrole bezbednosti hrane unutar preduzeća;
  • saznate kako da osigurate da su ispunjene sve odovornosti menadžera u vezi sa bezbednošću i higijenom hrane;
  • razumete ključne oblasti rizika povezane sa COVID-19 u lancu snabedevanja keteringa;
  • razumete tehnike procene i upravljanja potrebne za ublažavanje rizika povezanih sa COVID-19.

Prethodno znanje

Polaznici ovog kursa bi trebalo da:

  • budu deo rukovodećeg tima koji radi u objektu za ketering hrane;
  • budu svesni opasnosti po bezbednost hrane koje mogu biti prisutne u objektu za ketering;
  • budu upoznati sa trenutnim nacionalnim smernicama i zakonskim zahtevima u vezi sa COVID-19.

Informacije o kursu

Trajanje kursa: 3 dana ili 24 sata
Metodologija predavanja: licem u lice, obuka koju vodi virtuelni instruktor (VILT)
Akreditacija: SGS

Sertifikacija obuke

Polaznici koji polože ispit dobiće „Sertifikat o uspešnom dovršetku“. Polaznici koji ne polože ispit, ali su prisustvovali tokm celog trajanja kursa, dobiće „Sertifikat o pohađanju“.

Zbog čega SGS?

Kao lider u profesionalnoj obuci, oslanjamo se na godine globalnog iskustva kako bismo pružili mogućnosti za efikasno učenje i razvoj. Naše kurseve drže stručnjaci koji će vas podržati na vašem profesionalnom putu usavršavanja.

Obratite nam se još danas da biste rezervisali mesto na naprednom kursu obuke o bezbednosti hrane i higijeni hrane za ketering.