Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka za tumačenje Globalnog standarda za hranu BRC-a koju organizuje kompanija SGS pomaže vam da razumete Globalni standard za hranu Britanskog konzorcijuma maloprodaja (BRC) i pruža podršku sa njim povezanom procesu primene.

Ako je vaša kompanija proizvođač hrane, dobavljač ili maloprodaja i želite da primenite sisteme upravljanja zasnovane na ovom standardu – kao i da zadovoljite njegove zahteve – trebalo bi da pohađate ovu obuku.

Po završetku ovog kursa bićete u mogućnosti da pružite podršku primeni sistema upravljanja zasnovanog za zahtevima Globalnog standarda za hranu BRC-a. Oni se odnose na kvalitet i bezbednost hrane, vaše poslovanje u oblasti proizvodnje i/ili maloprodaje, kao i na sve vaše zakonske obaveze.

Da biste pohađali ovu obuku, potrebno je da posedujete izvesno znanje o bezbednosti hrane ili o programima Analize opasnosti i kritične kontrolne tačke (HACCP).

Plan kursa:

  • Istorijat sistema bezbednosti hrane
  • Značaj BRC-a
  • Glavni koncepti standarda PAC/HACCP i principi ocenjivanja
  • Metode ocenjivanja standarda PAC/HACCP i primena standarda za bezbednost hrane

Da biste saznali više o našoj obuci za tumačenje Globalnog standarda za hranu BRC-a, kontaktirajte kompaniju SGS još danas.