Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kursevi obuke u vezi sa proizvodima koje organizuje kompanija SGS – neprekidno obrazovanje zaposlenih i profesionalaca koje pružaju stručnjaci iz ove oblasti.

Naša obuka je usmerena na tekuća pitanja i pomaže vam da razumete različite strategije ispitivanja i da na najbolji mogući način iskoristite svoje budžete za ispitivanje i obuku.

Obučeni naučnici su spremni da odgovore na vaša pitanja koja se odnose na:

  • osnovni kvalitet različitih proizvoda;
  • mikotoksine; 
  • ostatke pesticida; 
  • mikrobiološko ispitivanje. 
  • Seminari o šećerima

Zašto bi trebalo da odaberete kurseve obuke u vezi sa proizvodima koje organizuje kompanija SGS?

Kao vodeći u svetu u obuci za poljoprivredne usluge, nudimo vam iskustvo i stručnost kako bismo vam pomogli da izvučete maksimum iz vašeg budžeta za obuku. Naši tehnički stručnjaci i niz različitih obuka vam pomažu da uspešnije dostignete ciljeve obuke.

Kontaktirajte nas kako biste saznali više o tome kako naši kursevi obuke o poljoprivredi mogu da pomognu vašoj organizaciji.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.