Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kursevi poljoprivredne obuke od strane SGS-a - pružaju profesionalcima ključno znanje u vezi semena, useva, šumarstva, đubriva, biogoriva i drugih delatnosti vezanih za poljoprivredne usluge.

Uspešne kompanije u delatnostima vezanim za poljoprivredne usluge imaju jednu stvar zajedničku - kadar visokog učinka posvećen stalnom napredovanju. Pružamo širok spektar usluga obuke, uključujući obuku za uzorkivača semena, radionice za kvalitet semena, seminare o šećeru i internet seminare sa raznolikom tematikom.

Mnogi od kurseva nude kredite za kontinuirano školovanje čime se omogućava učesnicima da izgrade delatne profesionalne veštine za unapređenje karijere, a pritom pomažu i vašoj organizaciji u poboljšanju efikasnosti, smanjenju rizika i povećanju konkurentne prednosti.

Zašto odabrati kurseve poljoprivredne obuke od strane SGS-a?

Kao vodeći u svetu u obuci za poljoprivredne usluge, nudimo vam iskustvo i stručnost kako bismo vam pomogli da izvučete maksimum iz vašeg budžeta za obuku. Naši tehnički stručnjaci i spektar mogućnosti obuke pomažu vam da uspešnije dostignete ciljeve obuke.

Da saznate više o našim kursevima poljoprivredne obuke, čitajte dalje ili nas kontaktirajte.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.