Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovi kursevi obuke iz vazduhoplovstva pružaju osnovne veštine profesionalcima u ovoj industriji.

Vazduhoplovna industrija mora da zadovolji najviše nivoe bezbednosti bez obzira na to da li radite u projektovanju i proizvodnji ili nudite usluge remonta i popravki.

Kako biste bili u toku sa najnovijim industrijskim standardima i veštinama, uključujući i standard za menadžment kvalitetom AS 9100, vašim ljudima je potrebna uspešna obuka. Naši kursevi obuke iz vazduhoplovstva pružaju znanje i veštine potrebne za poboljšanje i razvoj vašeg poslovanja. Pomažemo učesnicima da razviju profesionalne veštine za unapređenje karijere i istovremeno pomažemo vašoj organizaciji da poveća efikasnost, smanji rizike i stekne prednost u odnosu na konkurenciju.

Zašto treba da izaberete SGS-ove kurseve obuke iz vazduhoplovstva?

Kao vodeća ustanova koja nudi kurseve obuke iz vazduhoplovstva, pružamo vam iskustvo i stručnost koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj budžet za obuke. Naši tehnički stručnjaci i niz različitih obuka vam pomažu da uspešnije dostignete ciljeve obuke.

Da biste saznali više o kursevima obuke iz vazduhoplovstva, pročitajte tekst u nastavku ili nas kontaktirajte.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.