Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka bazirana na delatnosti - spektar rešenja razvoja radne snage za posebne delatnosti za mnoga zanimanja i poslovanja.

Predstojeće  sesije Datum Vrsta Lokacija
ISO 50001:2018 – Internal Auditor Training Course 10 - 11. feb. 2020. Kurs Beograd, Srbija

Kakva god bila vaša delatnost ili skup kvalifikacija, mi koristimo svoju mrežu iskusnih profesionalaca da bismo pružili obuku za posebne delatnosti kao pomoć vašoj radnoj snazi u poboljšanju postojećih kvalifikacija i pribavljanju novih. Možemo pomoći direktnim učesnicima u pravcu karijere koja će dovesti do dugoročne stabilnosti. Istovremeno, naša obuka pomaže u poboljšanju efikasnosti, upravljanju rizikom i daje konkurentnu prednost vašoj organizaciji.

Za više informacija o tome kako naša obuka bazirana na delatnosti može da pomogne vašoj organizaciji, kontaktirajte nas odmah.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.

Predstojeće  sesije Datum Vrsta Lokacija
ISO 50001:2018 – Internal Auditor Training Course 10 - 11. feb. 2020. Kurs Beograd, Srbija