Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka bazirana na delatnosti - spektar rešenja razvoja radne snage za posebne delatnosti za mnoga zanimanja i poslovanja.

Kakva god bila vaša delatnost ili skup kvalifikacija, mi koristimo svoju mrežu iskusnih profesionalaca da bismo pružili obuku za posebne delatnosti kao pomoć vašoj radnoj snazi u poboljšanju postojećih kvalifikacija i pribavljanju novih. Možemo pomoći direktnim učesnicima u pravcu karijere koja će dovesti do dugoročne stabilnosti. Istovremeno, naša obuka pomaže u poboljšanju efikasnosti, upravljanju rizikom i daje konkurentnu prednost vašoj organizaciji.

Za više informacija o tome kako naša obuka bazirana na delatnosti može da pomogne vašoj organizaciji, kontaktirajte nas odmah.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.