Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova obuka u oblasti integrisanog menadžmenta za ISO9001, ISO14001 i OHSAS 18001 – omogućite svojoj organizaciji da sprovodi standarde kvaliteta, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu

Ovaj kurs će vam omogućiti da razumete sisteme integrisanog menadžmenta za ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. Program predavanja i radionica obuhvata sve faze procesa provere u skladu sa uslovima svakog od standarda. Završnog dana ovog kursa, u praktičnoj radionici, organizovana je timska vežba koja vam omogućjuje da u praksi primenite sve što ste naučili.

Pouzdana obuka u oblasti integrisanog menadžmenta za ISO 9001, ISO 14001 and OHSAS od vodeće kompanije u domenu ovih usluga

Naše kurseve vode predavači koji su stručni za sisteme kvaliteta, zaštitu životne sredine i zdravstvenu i zaštitu na radu, koji su i iskusni u podučavanju. Vaše znanje i veštine će se razvijati kroz interaktivan i praktičan pristup učenju.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte više o našoj obuci u oblasti integrisanog menadžmenta za ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS.