Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Upravljanje energijom u skladu sa standardom ISO 50001 – obuka za tumačenje koju organizuje kompanija SGS pomaže vam da primenite zahteve standarda ISO 50001, međunarodnog standarda upravljanja energijom.

Ovaj kurs povećava vašu svest o trendovima koji se odnose na globalnu potrošnju energije i pomaže vam da definišete racionalnu i održivu upotrebu na organizacionom nivou. Otkrićete kako proces neprekidnog poboljšavanja može da vam pomogne da uštedite novac i da povećate produktivnost vaše organizacije uz istovremeno smanjenje vašeg uticaja na životnu sredinu.

Dobićete stručnu obuku u vezi sa svim administrativnim i tehničkim implikacijama primene sistema upravljanja energijom zasnovanog na standardu ISO 50001. Steći ćete razumevanje temeljnih postavki ovog standarda i naučiti kako da tumačite njegove zahteve. Kurs se osvrće i na tretman standarda kvaliteta, životne sredine i energije kao integrisanog sistema upravljanja koji se može proveravati kao celina – štedeći vam vreme i trud.

Plan kursa:

  • Sistemi upravljanja energijom
  • Standard ISO 50001
  • Sistemi kvaliteta, životne sredine i energije: zajednički pokretači
  • Primena sistema upravljanja energijom

Da biste saznali više o našoj obuci za tumačenje upravljanja energijom u skladu sa standardom ISO 50001, kontaktirajte kompaniju SGS još danas.