Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

KADA

Od: 14. sept. 2020.

Do: 16. sept. 2020.

GDE

Jurija Gagarina
Jurija Gagarina 7b, 11070 Beograd, Srbija

JEZIK

Srpski

CENA

Kontaktirajte nas da biste dobili cenu

Registrujte se sada

Kontaktirajte nas da biste se raspitali o ovoj obuci.

Naši kursevi obuke o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“ vam pomažu da unapredite poslovanje i efikasnost i kvalitet menadžmenta. Naši kursevi pružaju detaljnu obuku za sticanje veština potrebnih za metodologije kontinualnog poboljšavanja poslovanja i programe ličnog razvoja.

Nudimo kompletan izbor kurseva obuke za efikasan menadžment, među kojima su: „Six Sigma – šampion“, „Six Sigma – zeleni pojas“, „Six Sigma – crni pojas“, "Sertifikovani stručnjak Lean metodologije za smanjenje troškova“, „Sertifikovani Lean Master program“ i „Lean Six Sigma Master – crni pojas“.

Zašto treba da izaberete SGS-ovu obuku o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“?

Kao vodeća svetska organizacija za kurseve obuke o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore koji će vam pružiti najbolju moguću obuku u okviru vaših sredstava. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika za brzo učenje pomoći će pojedincima ili kompletnom osoblju da ostvare ciljeve obuke.

Javite nam se da biste saznali nešto više o tome kako naši kursevi obuke o metodologijama „Lean“ i „Six Sigma“ mogu da pomognu vama i vašoj organizaciji.

Kontaktirajte nas