Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Sada je uzbudljivo vreme za trgovanje u azijsko-pacifičkom regionu, jer zvaničnici su se posvetili povećanju trgovine i otvaranju tržišta, ali da biste efikasno trgovali, treba da budete u potpunosti usaglašeni i svesni propisa o usaglašenosti i standarda.   

Nova tržišta se brzo razvijaju na nacionalnom i regionalnom nivou, čime se povećava prekogranično investiranje i jak ekonomski razvoj. Usaglašenost i regulisanje u pogledu kvaliteta, bezbednosti, sigurnosti, energetske potrošnje, hemijskog sadržaja, medicinski uređaji i ograničene supstance se konstantno razvijaju, a vi treba da budete svesni ovih promena da biste uspešno trgovali. U SGS-u, naša mreža stručnjaka za trgovinu, koja se specijalizovala za azijsko-pacifički region, može da vam pruži usluge koje su vam potrebne kako biste osigurali usaglašenost vaših proizvoda sa ovim standardima i propisima.

 

Mi pružamo geografski fokusiran niz usluga uključujući ispitivanje, proveravanje, sertifikaciju i verifikaciju da bismo osigurali da vaši proizvodi i usluge ispunjavaju azijsko-pacifičke propise za trgovanje. Kontaktirajte nas da bismo obezbedili podesnost vaših proizvoda za azijsko-pacifička tržišta.