Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da biste trgovali u Severnoj i Južnoj Americi morate biti potpuno temeljno upoznati sa zakonskim (ili pod ovlašćenjem države) šemama sa kojima morate biti usaglašeni da biste dobili kompletan pristup tržištu.

Šeme moraju da se odnose na bezbednost proizvoda ili održivost, zahteve registracije ili potrošnju energije. Vaši proizvodi moraju da budu u potpunosti usaglašeni sa zakonskim šemama, a naši SGS stručnjaci za trgovinu u Južnoj i Severnoj Americi mogu da vas posavetuju kako biste bili u celini usaglašeni i ujednačeni za najnovijim razumevanjem lokalnih i regionalnih zakonskih šema.

Ako vaši proizvodi nisu usaglašeni sa zakonskim šemama Severne i Južne Amerike, nećete moći da trgujete. Mi nudimo spektar usluga za kontrolisanje, ispitivanje, verifikaciju i sertifikaciju kako bismo obezbedili usaglašenost vaših proizvoda sa ovim zahtevima, čime vam pružamo veći pristup tržištu i transparentnost kod poslovnih partnera.

Dajemo nepristrasnu garanciju profesionalne treće strane za vaše trgovačke operacije, pružajući vam informacije koje su vam potrebne da trgujete sa sigurnošću u regionu Severne i Južne Amerike. Saznajte više.