Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

When you trade commodities such as oil, gas and chemicals, we can protect your interests through measurement and inspection techniques that are designed to guard against commercial, operational and financial risk.

Kada trgujete proizvodima kao što je nafta, gas i hemijski proizvodi, mi možemo da štitimo vaše interese putem merenja i tehnika utvrđivanja koje su namenjene zaštit od komercijalnih rizika, rizika vezanih za operacije i finansije. Naša mreža stučnjaka širom sveta razume svaki korak postupka trgovine, od pregova pre potpisivanja ugovora i operativnog aspekta akreditiva sve do izazova kao što je upravljanje rizicima za bezbednost transakcija, ležarina i spašavanje.

Naše iskustvo nam omogućava da identifikujemo i usmerimo ciljeve za sve vaše procese u trgovini naftom, gasom i hemijskim proizvodima. Mi ćemo profesionalno nadgledati i kontrolisati celokupan lanac prenosa odgovornosti, i savetovati vas o:

  • Ugovori, pregovori i akreditivi
  • Kako upravljati transakcionom bezbednošću i ležarina
  • Kako upravljati komercijalnim rizikom i spornim pitanjima između strana
  • Kvalitet - usluge laboratorijskog ispitivanja za certifikovanje i analizu
  • Razumevanje rizika trgovinskih sankcija
  • Upravljanje rizika kojima se izlažete, rizika isporuke i obaveza isporuke
  • Utvrđivanje opasnosti od nebezbednih luka, piraterije i zahteva za plaćanje otkupa

Mi obezbeđujemo specijalističke laboratorijske usluge širom sveta da bismo vam dali pristup uslugama certifikacije, verifikacije i analize za utvrđivanje da se poštuju svi uslovi ugovora.    

Možete imati poverenja da će naši SGS stručnjaci proceniti vaše trgovačke rizike profesionalno i nepristrasno, da steknete konkurentsku prednost koja vam je potrebna.