Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Obuka o primeni od strane SGS-a - steknite veštine koje su vam potrebne da ispunite odgovarajuće zahteve, standarde, propise i najbolju industrijsku praksu.

Mi vam pružamo sveobhvatni spektar kurseva koji će pomoći vašoj organizaciji da stekne veštine neophodne za primenu sistema upravljanja koji ispunjavaju zahteve različitih standarda i propisa. Naši kursevi su predviđeni za menadžere, direktore i nadzornike koji su odgovorni za postupak upravljanja. Naš obiman portfolio je razvio naš tim stručnjaka vodećih u delatnosti i obuhvata standarde i inicijative širom sveta.

Zašto izabrati SGS-ove kurseve tehničke obuke?

Kao najbolja svetska organizacija koja pruža obuku iz primene, nudimo vam nenadmašno iskustvo, resurse i profesionalne instruktore koji će vam pružiti najbolju moguću obuku u okviru vaših sredstava. Kombinacija našeg iskustva u podučavanju i tehnika za brzo učenje pomoći će pojedincima ili kompletnom osoblju da ostvare ciljeve obuke.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.