Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova ISO 26000 obuka o upoznavanju sa problemima je osmišljena da vam pomogne da razumete principe standarda ISO 26000 i kako da integrišete društveno odgovorne sisteme u organizaciju.

Standard ISO 26000 je uveden da bi promovisao održivi razvoj obezbeđujući uputstva koje organizacije mogu da slede kako bi promovisale angažovanje u društveno odgovornom ponašanju. Globalne organizacije se podstiču da izgrađuju svoje strategije društvene odgovornosti prema ISO 26000 standardu.

Obuka će pomoći učesnicima da razumeju osnovnu svrhu ISO 26000 i objasniće značenje i međuveze između uputstva, lokalne prakse u industriji i relevantnog zakonodavnog okvira. Obuka će takođe istaći značaj rezultata poboljšanja ponašanja organizacije kad je u pitanju društvena odgovornost.

Obuka je uvod za sve koji se bave razvojem, primenom i menadžmentom sistema društvene odgovornosti na osnovu ISO 26000. Ako planirate da završite druge obuke o društvenim sistemima, kao što su obuka o internoj proveri ili obuka za glavnog proveravača, tokom ove obuke steći ćete znanje o standardu ISO 26000, na osnovu koga ćete razvijati veštine provere.

Obuka se sastoji od predavanja i radionica za vežbu.

Učesnici ne moraju da imaju predznanje o sistemima društvene odgovornosti ili o ISO 26000 pre pohađanja kursa.

Odmah se javite SGS-u da biste saznali više o SGS-ovoj obuci za upoznavanje sa standardom ISO 26000.