Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS ima niz uvodnih kurseva obuke koji vam pružaju osnovno znanje o svim temama, njihov pregled i mogućnost da ih razumete.

Naši kursevi obuhvataju zahteve u vezi sa velikim izborom standarda, odredbi i praksi upravljanja, bez obzira na to da li se radi o osnovnom znanju koje možete da proširujete tokom daljih studija, znanju potrebnom za poboljšanja unutar organizacije ili profesionalnim veštinama kao što je provera. Bilo koji kurs da izaberete, dobićete precizne i temeljne informacije i praktične savete od naših obučenih instruktora širom sveta.

Izaberite naš uvodni kurs obuke

Naši uvodni kursevi obuke su prilagođeni onima koji se bave razvojem i primenom standarda ili procedure ili njihovim upravljanjem. Naši kursevi vam pružaju sve informacije potrebne za pripremu i kada se upoznate sa osnovama i opštim zahtevima, moći ćete da proširite svoje znanje i postanete stručnjak za određenu temu. Nudimo veliki izbor kurseva za učenje nakon završetka uvodnih kurseva obuke.

Zašto baš SGS?

Nudimo kurseve obuke u vezi sa velikim brojem industrija, razvojem upravljanja i razvojem profesionalnih proveravača. Pohađanjem SGS-ovih obuka maksimalno ćete iskoristiti budžet za obuke, a naši instruktori sa iskustvom u različitim sektorima pomoći će vam da ispunite specifične ciljeve obuke svake organizacije. Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika za brzo učenje pomoći će pojedincima ili kompletnom osoblju da ostvare ciljeve obuke. S obzirom na to da možemo da prilagodimo programe vašim potrebama, izborom bilo kog kursa ćete moći da iskoristite naš ugled po pitanju nezavisnosti, izuzetnosti i inovativnosti. Postali smo vodeća organizacija na tržištu u pružanju usluga kojima se povećavaju efikasnost i konkurentnost, a smanjuje rizik.

Pozovite nas još danas da biste saznali više.

Unapređenje ljudi i preduzeća sa SGS Akademijom

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Koja god da je vaša delatnost, koja god da je tematika, kontaktirajte nas da biste saznali kako SGS akademija može da vam pomogne.