Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pokažite posvećenost vaše organizacije etičkim, ljudskim pravima, socijalnim i ekološkim praksama na transparentan i odgovoran način u celoj industriji nakita od rudnika do maloprodaje sa proverama odgovornog veća za nakit (RJC) od SGS.

RJC sertifikacija odnosi se na sve komercijalne članove RJC koji doprinose lancu snabdevanja dijamantskog i zlatnog nakita. Kao proveravač ovlašćena treća strana RJC možemo da izvršimo odgovornu proveru nakita kako bi se proverila usaglašenost. Nakon uspešne kontrole, u RJC ćemo proslediti potvrdu preporuke.

RJC provera će potvrditi usklađenost vaše organizacije sa Kodeksom o primeni u vezi:

  • Poslovne etike
  • Ljudskih prava i društvene performanse
  • Performanse u životnoj sredini
  • Sisteme upravljanja

Nakon uspešne kontrole imaćete mogućnost da primenite planove korektivne radnje za bilo koje probleme do kojih može doći u toku programa provere.

Sa više od 100 godina iskustva proveravanja i verifikacije imamo neuporedivu stručnost, a problemima održivosti u industriji dijamanata i nakita na svim nivoima bavimo se skoro jednu deceniju. Naši proveravači znaju zakonski okvir koji upravlja poslovanjem, razumeju uobičajene probleme i industrijske prakse i uspešni su u primeni zakonskih uslova i uslova kodeksa.

Naši proveravači takođe mogu da primene svoje široko iskustvo u vezi problema društvenog, ekološkog i poslovnog integriteta širom drugih delatnosti kako bi se osigurala ujednačena primena, kao i deljenje najboljih praksa.

Pojačajte poverenje klijenata i zainteresovanih strana u vaše proizvode sa RJC sertifikacionom proverom koju pruža SGS.