Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U kompaniji SGS, integritet je na samom vrhu svega što radimo. S obzirom da smo društveno odgovorni kao organizacija omogućava nam da vam pružimo nepristrasne, transparentne usluge koje dodaju vrednost vašem poslovanju, povećavaju vaš opseg i osvajaju nova tržišta.

Svet poslovanja je pun regulatornih standarda i usaglašavanja da bi se zaštitilo društvo, životna sredina i da bi se unapredila održiva budućnost. Mušterije i korisnici razlikuju brendove na osnovu društvene odgovornosti. Da bi ste se probili na tržištima i premašili očekivanja vaših zainteresovanih strana, potrebno je da se pobrinete da svi aspekti vašeg poslovanja budu društveno odgovorni, od faza dizajna do proizvodnje i isporuke.

Mi pružamo spektar usluga provere, kontrole i sertifikacije da bismo izmerili vaš učinak u odnosu na standarde društvene odgovornosti i obezbedili najbolju praksu na globalnom nivou. Naša perspektiva će vam omogućiti da zauzmete društveno odgovoran stav koji će vam pomoći da razmotrite zdravlje vašeg osoblja, globalnog društva i našeg sveta u odnosu na životnu sredinu. Imamo najveću mrežu izuzetno stručnih i iskusnih društveno odgovornih stručnjaka u svetu koji vam mogu pružiti jasnu ocenu vaših politika i usmeriti vas ka budućnosti društveno odgovornog poslovanja. Saznajte više.