Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kompanije sve više traže načine kako da upravljaju svojim troškovima tako da mogu da ispune očekivanja klijenata i steknu konkurentnu prednost.

Uzimajući u obzir cene robe koje se uvećavaju ključni elementi u vašim ukupnim troškovima su sirovine i energetski izvori. Upravljanje i kontrola ovih elemenata postaju sve važniji kako bi vam pomogli da ispunite finansijske ciljeve, kao i ciljeve u pogledu životne sredine.

U SGS vam naši stručnjaci mogu pomoći u svakoj fazi dizajna i proizvodnje da bi se upotreba resursa svela na minimum i smanjio otpad. Naša inovativna rešenja vam mogu pomoći da kreirate održive proizvode i unapredite svoju isplativost. Iskoristite prednosti naše globalne mreže stručnjaka za ekološki dizajn i najmodernijih postrojenja za ispitivanje - možemo raditi sa vama da bismo razmotrili ideje o smanjenju troškova u pogledu "zelene inicijative" i planova unapređenja poslovnih postupaka.

Ako postanete naš partner imaćete pristup najboljim globalnim praksama koje vam mogu pomoći da ispunite svoje finansijske ciljeve, kao i ciljeve održivosti. Pozovite nas još danas da biste saznali više.