Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Mi pomažemo organizacijama da osiguraju da one i njihovi partneri poseduju efikasne i ostvarive procese i sisteme koji su usaglašeni sa zahtevima zainteresovanih strana vezanih za kvalitet, zdravlje i bezbednost, upravljanje životnom sredinom, korporativnom društvenom odgovornošću i drugim oblastima održivog razvoja.

SGS-ove usluge održivosti – radimo sa vama na stvaranju odgovornije, uravnoteženije i održivije budućnosti.

Održivost je u današnje vreme jedna od najaktuelnijih tema. Sa izuzetnom medijskom pažnjom i velikim interesovanjem javnosti, pronalaženje načina za odgovoran rad postaje sve značajnije.

Ali održivost za nas nije novina. Decenijama pružamo rešenja i usluge u oblasti održivosti kompanijama i organizacijama širom planete. Kao rezultat toga, mi smo u savršenoj poziciji da vam pomognemo da bolje postupate prema životnoj sredini, da imate pozitivan uticaj na društvo i da postignete veću ekonomsku održivost. Možemo vam pomoći da:

  • postanete ekološki odgovorniji: mi pružamo sveobuhvatan spektar usluga ispitivanja, verifikacije, sertifikacije, konsultovanja i obuke. Na primer, možemo da verifikujemo vaše trgovanje CO2 emisijama. Možemo vam pružiti savet o upotrebi energije vetra, ispitati zemljište i vodu na zagađivače, proveriti kvalitet vazduha, proceniti zagađenje bukom, modelovati disperziju podzemnih voda i utvrditi da li je nivo vibracija prihvatljiv. Možemo proveriti i sertifikovati vaše sisteme upravljanja životnom sredinom i obučiti vaše osoblje da ih primenjuju i izveštavaju o njima;
  • Obezbeđivanje održivih kapaciteta i proizvodnje: nudimo veliki broj usluga, uključujući upravljanje lokacijom, dizajn “zelenih” procesa, procenu uticaja životne sredine Vaših dobavljača i sveobuhvatan skup alata za upravljanje rizicima unutar vaših lanca snabdevanja;
  • razvijete bolje radno i društveno okruženje: naše usluge provere, izveštavanja i podrške vam mogu pomoći u svemu, od upravljanja lancem snabdevanja i društvene odgovornosti do sledljivosti i obuke.

Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, kontrolisanje, sertifikaciju i verifikaciju, nudimo vam iskustvo, stručnost i globalni domet bez premca. Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako naš sveobuhvatni spektar usluga može da vam pomogne, bez obzira koji su vaši konkretni interesi po pitanju održivosti.

Wind turbine

Discover Our Sustainability Solutions

Achieve your sustainability goals with our range of sustainability services.

Find Out More