Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

U nesigurnom svetu, od suštinskog je značaja da planirate unapred kada se radi o događajima koji bi mogli da naruše vaš lanac snabdevanja, kvalitet ili bezbednost vaše organizacije, aktivnosti i projekata.

Upravljanje kontinuitetom poslovanja važno je za svako poslovanje kako bi se utvrdio stalan kvalitet, bezbednost informacija i svakodnevno poslovanje.

Bezbednost vaših informacija je neprekidno izložena riziku od krađe, vandalizma i lokalnih događaja, kao što su požar, nestanak struje i drugih usluga. U SGS-u nudimo spektar usluga kako bismo vam pomogli da otkrijete potencijalne uticaje i da obezbedite okvir za otpornost. Održavanje kvaliteta je ključno za dovođenje lanca vrednosti do maksimuma, a naša mreža stručnjaka širom sveta nudi sveobuhvatni spektar provera i kontrola koje će vam omogućiti da dovedete kvalitet do maksimuma uz istovremeno donošenje strateških odluka.

Veoma je bitno da se prave planovi za kontinuitet poslovanja koji podrazumevaju spektar scenarija. Naša SGS mreža stručnjaka radiće sa vama na obezbeđivanju delotvornih odgovora za zaštitu vaših standarda kvaliteta, informacija i poslovanja putem provera, kontrola i procena. Nudimo obuku vama i vašim poslovnim partnerima kako bismo vam pomogli da sprovedete najbolju globalnu praksu pružajući vam garanciju kojoj možete verovati.

Procena rizika za kontinuitet poslovanja sa kojim se susrećete će vam omogućiti da identifikujete sve oblasti koje je potrebno razviti. Naši stručnjaci za upravljanje rizikom imaju iskustvo u svim sektorima i industrijama kako bi vam obezbedili podršku i informacije koje su vam potrebne za umanjivanje odgovornosti. Saznajte više.