Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Veliki projekti predstavljaju kompleksne rizike i izazove.

Bilo da se vaš projekat odnosi na infrastrukturu zgrade, organizovanje lanaca snabdevanja ili je u okvirima fabrike, moraćete da postavite sveobuhvatne procese upravljanja rizikom radi procene i ublažavanja opasnosti i potencijalnih prekida. U SGS-u, naši stručni timovi za upravljanje rizikom imaju globalno iskustvo u radu na velikim projektima i pomoći će vam da identifikujete i kvanitifikujete rizike i asistirati u definisanju strategija za optimizaciju ishoda projekta.

Naši SGS timovi imaju iskustvo u velikim projektima i u proceni finansijskog rizika i pomoći će oko:

  • planiranja i koordinacije velikih projekata
  • svođenja na minimum uticaja potencijalnih opasnosti i identifikacije mogućnosti za poboljšanje i smanjenja troškova
  • fokusiranja komunikacije radi utvrđivanja raspodele informacija u okviru tima
  • razjašnjavanja udela efekata rizika
  • prikupljanja informacija za utvrđivanje prioriteta rizika 
  • implementacije odgovora rizika radi dodavanja vrednosti, sprečavanja opasnosti do kojih dolazi ili svođenja na minimum negativnih efekata

Poznati smo po svom globalnom iskustvu u upravljanju finansijskim rizikom kroz široki spektar delatnosti. Naši stručnjaci će vam omogućiti da ostanete fokusirani na pravi strateški, finansijski sklop vašeg projekta, što će vam otvoriti buduće opcije za ponovno strateško pregovaranje.

Poboljšanje poslovanja za UR

Naši stručnjaci za upravljanje rizikom imaju opsežno iskustvo u radu na velikim projektima i u upravljanju finansijskim rizikom. Nudimo nezavisni, stručni savet koji vas vodi kroz projekat, od studije izvodljivosti do izvršenja.

Naši stručnjaci za upravljanje rizikomposeduju obimno iskustvo u radu na velikim projektima i upravljanjufinansijskim rizikom.     Mi nudimo nezavistan savet stručnjaka koji će vas provesti kroz projekat od studije izvodljivosti do sprovođenja.