Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da biste minimizirali opasnosti po zdravlja i bezbednost na radnom mestu i ispunili važeće propise, treba vam integrisania i robusna i integrisana zdravstvena, bezbednosna i ekološka strategija.

Pošto smo radili sa spektrom najvećih industrijskih sektora, SGS je lider u delatnosti zdravstvenih bezbednosnih i ekoloških usluga. Naš rad se obavlja po državnim i međunarodnim standardima i mi smo akreditovani od strane priznatih organa za standarde. Naši profesionalci za zdravstvene, bezbednosne i ekološke usluge imaju stručnost potrebnu da izvrše neophodne procene rizika i da vam pomognu u obezbeđivanju da instalacije, materijali, oprema i postrojenja ispunjavaju sve važeće standarde i propise.

Mi smo vaš idealni izbor za partnera koji će vršiti koordinaciju kompleksnosti zdravlja, bezbednosti i životne sredine u vaše ime. Započnite vaš integralni plan još danas i pokažite vašim ljudima i zainteresovanim stranama vašu ozbiljnost u pogledu zdravlja, bezbednosti i životne sredine. Pozovite naš akreditovani tim za dogovor o vašem planu upravljanja.