Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS QiiQ kontrolisanje na daljinu – povežite se sa SGS-ovim stručnjacima i inspektorima pomoću naše inovativne aplikacije.

Korišćenjem najnovije tehnologije na daljinu, sada je moguće sprovoditi kontrole u vašim prostorijama, uz usmerenje SGS-ovih stručnjaka za kontrolisanje, bilo gde na svetu. Naša inovativna SGS QiiQ aplikacija za mobilne uređaje za kontrolisanje na daljinu vam omogućava da se povežete sa SGS stručnjakom za kontrolisanje koji će vas navoditi kroz sve korake kontrolisanja – na daljinu, u realnom vremenu. Osim toga, kada naručite SGS-ovu kontrolu, aplikacija vam omogućava da na daljinu svedočite o procesu kontrolisanja.

Jednostavno instalirajte SGS QiiQ aplikaciju za mobilne uređaje za kontrolisanje na daljinu na bilo koji tip mobilnog uređaja (tablet, mobilni telefon ili čak pametne naočare koje rade na operativnim sistemima Android ili IOS) i povežite se putem Wi-Fi ili 3/4G mreže.

Zašto izabrati SGS IQiiQ kontrolisanje na daljinu?

Naše QiiQ kontrolisanje na daljinu vam pomaže u sledećem:

  • povezivanje sa SGS-ovim stručnjakom za kontrolisanje ili inspektorom i sprovođenje kontrolisanja na daljinu, uživo, u prostorijama koje ste namenili tome – bilo gde;
  • sprovođenje kontrolisanja na daljinu – SGS-ov stručnjak za kontrolisanje će vas navoditi kroz svaki korak, postavljajući vam pitanja i proveravarajući dokumentaciju;
  • svedočenje kontrolisanju na daljinu – možete na daljinu da prisustvujete kontrolisanju koje ste naručili i komunicirati sa SGS-ovim inspektorom na terenu;
  • video snimanje kontrolisanja i dozvoljava SGS-ovom stručnjaku za kontrolisanje ili inspektoru da snima fotografije procesa kontrolisanja (kao što su proizvod, pakovanje, oznaka itd.). 

Nakon dovršetka, celo snimljeno kontrolisanje će biti dostupno – u potpunosti sa video snimcima i slikama – za procenu i proveravanje.

Pouzdane kontrole na daljinu koje obavlja svetski lider

Kao vodeći dobavljač usluga kontrolisanja na svetu, sa iskustvom u obavljanju kontrola u svim sektorima koje je bez premca, sada svoju stručnost stavljamo na raspolaganje na daljinu, korišćenjem najnovije tehnologije.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali više o našim uslugama QiiQ kontrolisanja na daljinu.