Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Na osnovu ključnih iskustava i najnovijih tehnologija, SGS nudi kompletan paket rešenja, od kompletnih spoljnih usluga posvećenih stručnjaka iz SGS-a do podrške postojećim pogramima kako bi se optimizovali njihovi operativni i kvalitativni rezultati.

SGS može ponuditi direktna rešenja, što obuhvata upravljanje javnim zahtevima putem naših objekata za rezervisanje i zakazivanje, formiranje i opremanje objekata centara za testiranje, obuku osoblja, identitet kandidata, metodologije za snimanje elektronskog testiranja, nezavisno automatsko određivanje rezultata testiranja i davanje licenci, potpuno transparentan proces osiguranja kvaliteta i opsežan program upravljanja izveštavanjem kako bi se poduprlo poverenje vlasti, kao klijenta.

SGS može da ponudi testiranje znanja u vidu automatske provere teoretskog znanja u bezbednom i prijatnom okruženju u prisustvu obučenih kontrolora. Možemo kreirati skup pitanja koje će ispitati praktično znanje kandidata i nadgledati rezultate i savetovati vlasti o potrebnim izmenama kako bi se održao integritet testiranja znanja.

SGS može da ponudi prilagođene spoljne kurseve vlastima za ispitivanje vozača. Cilj obuke je izgradnja poverenja u sposobnost pojedinačnih ispitivača kroz otvorenu razmenu sa kolegama i pružanje garancije vlastima u procesima njihove isporuke usluge.