Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS razume značaj besprekornog upravljanja podacima radi uspeha programa za kontrolu osovinskog opterećenja.

Kad su u pitanju bezbednost na putevima i kvalitet nacionalnih puteva, nephodno je da tehnologija na kojima se zasniva program obavi precizna očitavanja, podstakne pokretanje pravilne kazne za vozila koja ne ispunjavaju standarde, bezbedno pohrani podatke i omogući blagovremeno izveštavanje i analizu.

Vladama nudimo rešenja za upravljanje podacima koja su dizajnirana tako da zadovolje određene potrebe za kontrolu opterećenja osovine, a mogu da obuhvataju:

  • najsavremenije kompjuterizovano merenje osovinskog opterećenja vozila;
  • precizno snimanje težine vozila i izricanje relevantnih sankcija, kada je potrebno;
  • sigurnu i preciznu bazu podataka kako bi se podržalo sprovođenje pravila;
  • centralizovane programe za kolsku vagu,snažan upravljački program i stabilne procese
  • decentralizovane programe, dobro upravljanje programom i procesima sprovođenja bezbednosti na putu;
  • integrisana rešenja koja obuhvataju nacionalne identifikacije, registraciju vozila, evidencije o ispravnosti puta, saobraćajne dozvole i vozačke dozvole za više vladinih agencija.

Najvažnije, SGS-ov sistem za upravljanje podacima podleže najvišim bezbednosnim standardima, što znači da samo ovlašćeno osoblje ima dozvolu za pristup podacima na našim visoko bezbednim sistemima. Takođe, oni su dovoljno fleksibilni da prikupljaju i čuvaju podatke, ali i da pokrenu kaznenu meru za preopterećena vozila i izdaju sertifikate za usklađenost vozila sa standardima. Osim toga, naši sistemi pružaju klijentima redovne izveštaje i analizu razvoja i uspeha programa.

Vlade širom sveta već uživaju prednosti rada sa našim posvećenim stručnjacima za upravljanje podacima. Sa preko 125 godina iskustva u pružanju usluga nezavisnog kontrolisanja, verifikacije, ispitivanja i sertifikacije, ne postoji pouzdaniji partner za vlade od SGS-a.