Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS sistemi za saobraćaj implementiraju i održavaju usluge za upravljanje sistemima za sprovođenje bezbednosti na putu i uređajima za merenje brzine, kao što su sistemi saobraćajnih signala i radar.

Prepoznajemo važnost provere tačnosti i pouzdanosti tehnologije za sprovođenje bezbednosti na putu. Potrebno je da prati nacionalne standarde i poboljša poverenje potrošača u postojeći program sprovođenja bezbednosti na putu.

Usluge baždarenja

Takođe, nudimo usluge baždarenja uređaja za merenje brzine.

  • Procena saobraćajnih signala – ocenjujemo osobine sistema saobraćajnih signala i vreme podešavanja pomoću simulatora za kontrolu signala i sistema za podešavanje vremena baždarenja. Proveravamo vremenkse faze sistema prema nezavisnom uređaju za vremensko podešavanje. Takođe, možemo oceniti učinak sistema u nizu uslova grešaka kod saobraćajnih signala
  • Odobrenje tipa – možemo obaviti i testiranje kao deo odobrenja tipa za sisteme za sprovođenje bezbednosti na putu. Takođe, možemo obaviti ispitivanje elektromagnetne kompatibilnosti, uticaja na životnu sredinu, interferenciju vozila i električne bezbednosti kao deo procesa odobrenja.
  • Usluge pronalaženja greške– možemo da istražimo i analiziramo svako prijavljeno neslaganje sa sistemima kamera

SGS je vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju. Miožemo vam pomoći da utvrdite tačnost i pouzdanost vašeg rešenja za upravljanje saobraćajem i obezbediti izveštaje i dokumentaciju koja vam je potrebna kako biste dokazali internim i spoljnim vlastima da su vaši sistemi i procesi bez greške.