Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Bilo da su to javna ili privatna vozila, SGS vam može pomoći da utvrdite da li su vaši vozači pravilno licencirani i da li su vozila ispravno registrovana.

Imamo široku ponudu usluga ispitivanja vozača i licenciranja vozila kako bismo vam pomogli da sve bude u skladu sa važećim zakonodavstvom. Na primer, imamo sopstveno rešenje koje se može prilagoditi tako da ispuni sve odredbe propisane zakonom, osmišljeno tako da vam pomogne da implementirate program i upravljate njime kako biste utvrdilli da li su vaši vozači kvalifikovani i da li su registrovani vlasnici vaših vozila ispravno prijavljeni. Ali, to je samo jedno od rešenja. Uz SGS možete biti sigurni da se vaše procedure ispitivanja i testiranja pravilno sprovode.

Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, verifikaciju, kontrolisanje i sertifikaciju, pružamo nenadmašnu tačnost, veoma iskusne stručnjake, najnovije metode ispitivanja i prisutnost širom sveta.

Javite nam se odmah da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga ispitivanja vozača vozila i registracije vozila.