Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS ima znanje i iskustvo u proceni učinka instrumenata za testiranje izduvnih gasova, opreme za testiranje izduvnih gasova i procedura kontrolisanja.

Miožemo pružiti podatke vlastima kako bismo podržali i usavršili njihove strategije sistema za kontrolu zagađenja vazduha i dati preporuke za poboljšanje opreme za testiranje dobavljača i proizvođača proizvoda.

Ekspertiza programa za opremu za ispitivanje kvaliteta vozila

Radeći sa kao partner sa svojim klijentima , SGS je razvio i počeo da pruža sveoubuhvatnu uslugu za ispitivanje na nivou laboratorije za procenu i praćenje različitih sistema za testiranje izduvnih gasova i procesa kontrolisanja (npr. kontrolisanje polovnog vozila/automobila). To obuhvata:

  • prolazni, opterećeni režim ispitivanja;
  • ekstrakciju i analizu ugrađenih dijagnostičkih informacija (OBD II);
  • inspekciju neovlašćenog pristupa (uređajima za kontrolu izduvnih gasova).

SGS ima veliko iskustvo na polju razvoja i upravljanja velikim brojem programa za ispitivanje vozila i pratećih usluga, kao što je ispitivanje opreme za testiranje. Razvili smo i implementirali uspešne programe za ispitivanje za organizacije u različitim zemljama na četiri kontinenta. A zahvaljujući našem domaćem poznavanju teritorija i zakonskih propisa, svaki program koji razvijemo je prilagođen tako da ispuni vaše specifične zahteve.