Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Poveravanje testiranja vozila javnih službi drugim licima pruža ceo spektar prednosti regulatornim organima i opštoj javnosti.

Podaci o vozilu koje SGS prikupi tokom testiranja vozila javnih službi pružaju regulatornim organima merljive informacije na osnovu kojih se može postupati, kao i uverenje da je svako vozilo za koje su odgovorni udobno, estetski lepo i iznad svega bezbedno. To krajnjem korisniku pruža bezbedno, udobno putovanje u vozilu koje odgovara svojoj nameni. Zahvaljujući našem iskustvu u testiranju automobila, svesni smo osnovnih mera koje zanimaju regulatorne organe.

Na primer, u naše programe inspekcije vozila spadaju:

  • stope usaglašenosti;
  • mogućnost praćenja vozila, vozača i vlasnika;
  • profili vozača i rukovaoca;
  • stope položenih i nepoloženih kontrolisanja;
  • beleženje trajanja;
  • detaljni razlozi za neuspeh;
  • standardi testiranja;
  • preciznost taksimetara;
  • modifikacije vozila;
  • aktivnost nakon licenciranja.

Možemo da napravimo detaljne izveštaje o gore navedenim kriterijumima i da razvijemo konkretne, prilagođene povratne informacije o bilo kom aspektu voznog parka i njegovih vozača po vašem zahtevu kao regulatornog organa. Svi naši podaci o testovima su bezbedno pohranjeni, tako da uvek možete da im pristupite. Podaci zajedno čine osnovu koju možete koristiti da biste održali ili poboljšali standarde. Na primer, kompanija London Taxi and Private Hire (LTPH) (koja je, između ostalog, odgovorna za čuvene crne taksije) koristi SGS-ov Sistem za upravljanje inspekcijama vozila (Vehicle Inspection Management System – VIMS) za usaglašavanje zasnovano na obaveštavanju i sve aktivnosti nakon licenciranja za ceo vozni pak.

Sektor za automobilske usluge SGS ima veliko iskustvo u osmišljavanju i vođenju širokog spektra naprednih programa kontrolisanja vozila i povezanih usluga, za male i velike vozne parkove. Osmislili smo i primenili uspešne propisane programe za zemlje na četiri kontinenta. Svaki program predstavlja prilagođeni proizvod kombinacije SGS-ove međunarodne stručnosti i dobrog poznavanja lokalnih tržišnih uslova i karakteristika, potražnje i zahteva pojedinačnih tržišta.

Nadaleko smo poznati po učinku upravljanja mrežom za kontrolisanje vozila, koja obuhvata potpunu modernizaciju (postrojenja, oprema i osoblje) i privatizaciju programa inspekcije i povezanih aktivnosti kojima su tradicionalno upravljale javne službe.