Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS služba za upravljanje otpadom nudi usluge prepakovanja opasnog otpada kako bismo osigurali da vaš otpad ispunjava prave standarde za recikliranje i tretman.

Pozovite još danas naš iskusni tim da saznate više.

Za reciklažu vašeg opasnog otpada, on mora biti ispitan i spakovan u kontejnere pogodne veličine, propisane zakonom. Naše akreditovane laboratorije su licencirane za rukovanje i transport opasnog otpada. Mi posedujemo najnoviju opremu za prepakovanje otpada u manje količine, kako bi bio prihvaćen na tretman.

Zbog naših mreža širom sveta i iskustva u kreiranju logističke podrške za razne delatnosti, možemo prilagoditi pristup upravljanja otpadom kako bi odgovarao vašim posebnim potrebama. U slučajevima hitnih prepravki opasnih proizvoda - transportovanje proizvoda iz bubnjeva u druge kontejnere, na primer - naši timovi za zaštitu životne sredine od otpada imaju iskustvo da prebrode sve izazove brzo i efikasno. To osigurava da se vaši proizvodi vraćaju u lanac snabdevanja veoma brzo, a vaši procesi za upravljanje otpadom poboljšavaju vaše poslovanje ispunjavanjem standarda životne sredine.

Sav naš rad se sprovodi u skladu sa nacionalnim i međunarodnim propisima. Vaša usaglašenost sa industrijskim zakonodavstvom je zagarantovana našim sertifikatom, koji dokazuje da je vaš otpad obrađen na odgovarajući način.

Zbog vašeg ličnog mira i efikasnog programa za upravljanje otpadom, organizujte prepakivanje vašeg opasnog otpada pozivanjem našeg tima još danas.