Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kao rukovodilac objekata, znaćete da se vaše potrebe vezane za infrasturkuru i gradnju menjaju iz dana u dan - ne samo radi održavanja koraka sa novim normativnim zahtevima, već i da biste iskoristili prednosti novih tehnoloških dostignuća.

Kako držite korak sa tempom promena?

Udruživanjem sa SGS-om i našom globalnom mrežom stručnjaka za životnu sredinu, možete biti sigurni da ćete kontrolisati usluge vezane za vašu infrastrukturu i gradnju. Možemo vam pomoći da poboljšate svoj ekološki zapis i pokažete posvećenost najboljim održivim praksama kroz svaku fazu vašeg poslovanja - od konstrukcije i nabavke usluga do tehničkog otpuštanja i zatvaranja lokacije.

Naša široka mreža stručnjaka može da obezbedi ispitivanje i analizu za niz ključnih stavki kao što su azbest, geotehnički parametri i studije kontaminirane zemlje. Takođe pružamo stručni savet da vam pomognemo u inovaciji u okviru uzbudljivih mogućnosti zelene gradnje i rešenja za energetsku efikasnost.

Sarađujući sa nama imaćete pristup velikoj bazi stručnosti i znanja i možete biti sigurni da ste na pravom putu da učinite svoje procese i poslovanje što zelenijim i što održivijim. Pozovite nas još danas da biste saznali više.