Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Klimatske promene i pitanja održivosti lice su strateškog planiranja dok organizacije rade na smanjenju emisija ugljenika.

Kao vodeća svetska organizacija za kontrolisanje, SGS je posvećen pomaganju organizacijama u ekološkom usaglašavanju i ispunjavanju obaveza izveštavanja o emisijama ugljenika.

Naši stručni timovi za usluge vezane za klimatske promene imaju iskustvo u okviru svake delatnosti i sektora i na raspolaganju su širom sveta. Radimo sa spektrom različitih poslovanja - od malih kompanija do najvećih međunarodnih korporacija - nudeći laboratorijske objekte na svakom koraku za isporuku brzih ispitnih odgovora kako bi vam omogućili potvrdu vaših saldiranih ciljeva putem naših usluga sertifikacije i verifikacije.

Za one koji žele da prevaziđu osnovnu usaglašenost, naš spektar procena može vam pomoći da razvijete plan za smanjenje vaših emisija, čime kreirate jedinstvenu konkurentnu prednost.

Borba protiv klimatskih promena i smanjenje vašeg ugljeničnog otiska sada je suštinski deo vašeg strateškog planiranja. Naša međunarodna stručnost čini nas savršenim partnerom koji vam pomaže da procenite, ocenite i smanjite svoj ugljenični otisak. Pozovite danas naše pouzdane timove da saznate više.