Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ova obuka je osmišljena tako da vam pruži veštine i znanja relevantne za obavljanje provera sistema upravljanja informacionom bezbednošću prema standardu ISO/IEC 27001.

Usaglašenost sistema upravljanja informacionom bezbednošću i tih zahteva omogućava organizacijama da ispitaju i kontrolišu rizike, pretnje i slabosti informacione bezbednosti.

Nakon završetka obuke ćete moći da:

  • objasnite svrhu sistema upravljanja informacionom bezbednošću i procese uspostavljanja, primene, sprovođenja i praćenja, analiziranja i poboljšavanja sistema upravljanja informacionom bezbednošću, kako je definisano standardom ISO/IEC 27001, uključujući važnost svega toga za proveravače sistema upravljanja informacionom bezbednošću;
  • objasnite svrhu, sadržaj i međusobnu povezanost standarda ISO/IEC 27001 i drugih relevantnih standarda i zakonodavnog okvira koji se odnosi na sisteme upravljanja informacionom bezbednošću;
  • primenjujete temeljno znanje o proveri prema standardu ISO/IEC 27001 i procesu sertifikacije;
  • steknete veštine i znanja potrebne za sprovođenje provera preko treće strane prema zahtevima standarda ISO/IEC 27001 za sisteme upravljanja informacionom bezbednošću i da izveštavate o rezultatima i da ih pratite;
  • ispunite zahteve obuke da se registrujete kao proveravač sistema upravljanja informacionom bezbednošću ili glavni proveravač pri Međunarodnom registru sertifikovanih proveravača.

Napomena: Učesnici treba da imaju predznanje o upravljanju informacionom bezbednošću ili standardu ISO/IEC 27001 pre pohađanja ove obuke.

Ovaj kurs je sertifikovao Međunarodni registar sertifikovanih proveravača (IRCA) (kurs br. A 17279).

Odmah se javite SGS-ovom stručnjaku da biste saznali o prednostima SGS-ove obuke za vodećeg proveravača prema standardu ISO/IEC 27001.