Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Za maksimum vaše efikasnosti i minimiziranje vašeg uticaja na životnu sredinu i lokalne ekosisteme, SGS obezbeđuje procenu rizika za ekosisteme i biotope. Pozovite naš iskusan tim još danas za akcioni plan koji je prilagođen vašem projektu.

Proizvodnja biogoriva donosi mnogo povoljnosti po životnu sredinu, ali može biti jednako izazovna iz razloga održivosti. Biogoriva pomažu u smanjenju ugljen-dioksida i sumpor-dioksida. Međutim, uvođenje novih plantaža može uticati na lokalne ekosisteme. Modifikacije će možda biti potrebne za već postojeće proizvodne procese i infrastrukture, kako bismo obezbedili uspešno proširenje useva. Usevi moraju takođe biti održivi da bi bili efektivni za zajednice koje ih gaje.

Naša ekološka procena rizika uzima u obzir ova važna pitanja i fokusira se na zaštitu krhkih ekosistema koji okružuju vašu lokaciju. Proučavanjem oblasti koje će biti izložene promeni - novom semenju i usevima, hemikalijama i đubrivima - i korišćenjem kompjuterskog mapiranja, mi smo u mogućnosti da procenimo potencijalni uticaj na lokalne ekosisteme.

Mi takođe ispitujemo potencijalni uticaj na ljudsko zdravlje i podzemne vode.

Stroga procena rizika će omogućiti našim iskusnim timovima da uzmu u obzir sve korektivne akcije, koje treba da preduzmete za uspeh vaše lokacije, kao i za ispunjenje svih normativnih zahteva. Pozovite nas još danas i započnite sa pregledom spektra rešenja pre početka vašeg projekta..