Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uzimanje uzorka gasa u zemljištu na lokaciji vam daje mogućnost brže procene kontaminacije lokacije.

Izvor zagađenja može biti otkriven, a programi za obnavljanje zemljišta mogu biti procenjeni i primenjeni u skladu sa tim. Pozovite SGS-ovu službu za praćenje gasa u zemljištu, kako biste došli do akcionog plana još danas.

Mi vam nudimo kompletno hidrogeološko ispitivanje, uzimajući u obzir ceo okolni teren i izvore vode. Ovo sprečava ometanja prilikom uzimanja uzoraka i dovodi do tačnijih rezultata. Takođe vam pokazuje gde se zagađivači mogu ulivati u zalihe podzemnih voda na zemljištu vaše lokacije.
Naša metodologija uključuje korišćenje sondi umesto bušilica, što smanjuje na minimum poremećaje zemljišta. Procesi su brzi i finansijski prihvatljivi, dajući vam mogućnost da nastavite sa vašim svakodnevnim poslovanjem bez skupog ometanja.

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, mi smo vaš idealni nezavisni partner. Mi imamo za cilj da vam pomognemo u održavanju vašeg poslovanja na konkurentnom nivou uz pomoć inovativnih i održivih rešenja. Kontaktirajte naše akreditovane timove još danas i saznajte kako možemo da vam pomognemo.