Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove ugostiteljske ekološke usluge predstavljaju opseg usluga nadzora životne sredine, posebno osmišljenih za ugostiteljsku industriju. Pozovite sada naš komercijalni tim stručnjaka za životnu sredinu da saznate više.

U ugostiteljskoj industriji, vaša posvećenost upravljanju životnom sredinom predstavlja suštinski deo vašeg poslovnog uspeha. Vaši kapaciteti treba da poštuju industrijske standarde i zakone i propise za zaštitu životne sredine. Profitirajte uz pomoć našeg svetskog stručnog znanja u oblasti usluga inspekcije, verifikacije, testiranja i sertifikacije. Paket naših usluga, osmišljen za ugostiteljski odsek, pokriva aspekte koji su ključni za zaštitu vašeg ekološkog dosijea, ispunjavanje regulatorne usaglašenosti i uveravanje da poslujete na ekonomičan i efikasan način.

Naša ekološka šema dobrih praksi je namenjena da vam omogući pregled postojećih postupaka i praksi, kako biste utvrdili koliko one odgovaraju onome što se smatra vrhunskom ili najboljom praksom u efikasnim pristupima upravljanju životnom sredinom.

Šema obuhvata sledeće ključne aspekte:

reviziju na licu mesta proveru održavanja vaše zgrade, opreme za podizanje i drugih instalacija, klima uređaj, testiranje ventilacije i sistema za hlađenje vode na bakteriju legionelu, skladištenje zapaljivih sredstava i hemijskih proizvoda; analizu upotrebe vaše vode, upravljanje otpadnim vodama, vazdušne emisije i potrošnju energije, uključujući distribuciju, troškove i uticaj upotrebe energije na životnu sredinu. Naše preporuke za mere uštede energije obuhvataju solarnu energiju i optimizaciju toplotnih generatora i nivoa osvetljenja. Naš detaljan izveštaj će istaći da ste ispunili sve primenljive propise i obuhvatiće detaljan akcioni plan održavanja, uključujući zaštitu od požara.

Obrada uzoraka i testiranje: Naša služba za testiranje životne sredine će se pobrinuti da su vaši kapaciteti u skladu sa regulatornim standardima životne sredine. Naša mreža akreditovanih laboratorija širom sveta sprovodi testove na licu mesta i u laboratorijama, prema kriterijumima traženim za vaše tur-operatore i regulatore. Rezultati su dokumentovani u izveštaju koji može da se koristi kao dokaz vaše usaglašenosti.

Dodatne usluge u pogledu životne sredine: Šema može eventualno da se podesi tako da odgovara vašim posebnim zahtevima, putem dodavanja svojstava ili prilagođavanja, kao što je kvalitet unutrašnjeg vazduha, procena rizika od legionele i dodatni zahtevi ili uzorci testiranja životne sredine.

Mi znamo da imate posebne potrebe vezano za sve, od vode za bazen do navodnjavanja terena za golf, klima uređaja i ventilacionih sistema, kako bi ispunili najviše standarde za vaše klijente. Pozovite naš komercijalni tim još danas kako biste stekli pouzdanje i mirnu savest za poverenje svojih mušterija i tur-operatora.