Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ukoliko predstavljate deo ugostiteljske industrije, poznato vam je koliko je bezbednost važna za vaše poslovanje.

Usmerenje na bezbednost i smanjenje rizika od zagađenja su deo vaše dnevne rutine i morate da budete potpuno sigurni da svojim poslovima upravljate što je moguće bezbednije kako bi izbegli izloženost rizicima.

U SGS-u vam nudimo širok spektar ugostiteljskih usluga koje obuhvataju nadgledanje i ispitivanje svih aspekata aktivnosti ugostiteljske industrije. Od hotela, restorana, snabdevanje hranom do maloprodaje hrane, prodavnica, škola i bolnica, sarađivaćemo sa vama kako bi pomogli vašem osoblju u poštovanju standarda za bezbednost hrane i higijenu. Nudimo vam usluge kontrolisanja i verifikacije, ispitivanja i procene kao i obuku kako bi osigurali da je vaše osoblje potpuno obučeno za održavanje higijenskih standarda i upoznato sa procedurama u nepredviđenom slučaju kontaminacije.

Naši timovi specijalizovani za ugostiteljske usluge poseduju iskustvo u svakom scenariju i razumeju značaj ispunjenja regulatornih standarda i strogog poštovanja međunarodnih smernica. Mi upravljamo svojim uslugama vezanim za ugostiteljstvo i ustanovama za laboratorijsko ispitivanje širom sveta, pružajući vam brzu i efikasnu uslugu.