Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Pridržavanje politika zdravlja i bezbednosti na radu ima suštinsku ulogu u održivosti i bitno je za osiguranje da vaše poslovanje ne predstavlja opasnost za zdravlje i bezbednost na radu radnika ili klijenata, niti da šteti životnoj sredini.

Usaglašenost sa smernicama i standardima zdravlja i bezbednosti na radu, koje su važne za vašu delatnost, od izuzetnog je značaja za vas, kako biste mogli da trgujete na globalnim tržištima.

Preko cele mreža stručnjaka za zdravlje i bezbednost na radu, imamo sveobuhvatno iskustvo u higijeni rada, industrijskoj higijeni, ugostiteljskim uslugama i u upravljanju zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu. Pomoću standarda kao što je OHSAS 18001, nudimo obuku, ocenu, praćenje, kontrolisanja i sertifikaciju, kako bismo vam pomogli da procenite rizike i moguće opasnosti i da identifikujete mere za njihovo smanjivanje. Naši stručni kapaciteti i laboratorije na raspolaganju su 24 časa dnevno za nepristrasno ispitivanje i brzu uslugu.

SGS može da vam da potvrdu koja vam je potrebna za bilo koju delatnost ili sektor, da vaš sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu zadovoljava najviše standarde. Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo da vam pomognemo u održavanju najbolje globalne prakse za upravljanje zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.