Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS studije za industrijske i otpadne vode pomažu vam da zaštitite svoje okruženje i ograničite zagađenje otpadnih voda.

Da biste ispunili regulatorne zahteve, vaša proizvodnja treba da ograniči ispuštanje otpadnih voda u okolinu. Naša analiza otpadnih voda pomoći će vam da ispunite sve regulatorne zahteve. Integrisanje plana upravljanja životnom sredinom moglo bi da koristi vašoj poslovnoj reputaciji, pokazujući jasnu posvećenost čistom ekološkom dosijeu. Naša analiza industrijskih otpadnih voda pomoći će vam da postavite visoka merila za vašu industrijsku granu.

Naša reputacija pouzdanosti i brzih rezultata zasnovana je na godinama iskustva u radu u raznim granama industrije. Ispitujemo sastav otpadnih voda, pažljivo i precizno analizirajući hemijski, biohemijski i mikrobiološki kvalitet vaših uzoraka. Naše Multilab ® laboratorije koriste samo metode za uzimanje uzoraka vode odobrene u najskorije vreme, uz operacije koje su osmišljene sa ciljem očuvanja prirodnog okruženja.

Naše stručne analize uključuju i:

  • Testove mikrobiologije, bakteriologije, ekotoksikologije i radioaktivnosti.
  • Biotičke indekse za proveru nivoa mikroorganizama
  • Regulisane neorganske (anjoni, metali, nutrijenti) i organske zagađivače (rastvarači, mineralno ulje, hidrokarbonati, pesticidi)
  • Hemijsku i biološku potrebu za kiseonikom, alkalnost i provodljivost
  • Dijagnostikovanje kanalizacije i kišne vode
  • Inspekciju cevovoda korišćenjem najnovijih video tehnika  
  • Indekse za prebrojavanje beskičmenjaka, vodenih crva i riba

Ako su pronađeno zagađenje, možemo istražiti i rešenja kao što su stanice za tretman zagađenja i ponuditi vam tehničke savete za prečišćavanje otpadnih voda.

Naši timovi su međunarodno priznati i akreditovani da bi vam pomogli u ispunjenju najviših ekoloških standarda - pozovite nas još danas.