Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam nudi spektar ekoloških usluga da bi vam pomogli u bavljenju otpadom i poboljšanju ekoloških zasluga vaših proizvoda i da bismo vam pomogli u ispunjenju svih relevantnih usaglašenosti.

Ako vaše poslovne aktivnosti uključuju bavljenje otpadnim proizvodima koji bi mogli biti klasifikovani kao opasni, mi vam nudimo spektar usluga da bismo obezbedili efikasan tretman vašeg otpada, u skladu sa normativnim usaglašenostima. Naše usluge za otpad i proizvode uključuju uzimanje uzoraka otpada i praćenje taloženja u zemljištu da bismo vam obezbedili pouzdane i verodostojne informacije o vašim proizvodima i procesima. Kao svetski lideri u laboratorijskim analizama, mi vam obezbeđujemo sveobuhvatno uzimanje uzoraka otpada i usluge praćenja u cilju zaštite vašeg poslovanja i životne sredine.

Izbegnite skupe kazne i ugrožavanje reputacije radeći sa vašim otpadom na transparentan i bezbedan način po životnu sredinu. Pozovite naše akreditovane timove još danas da iskoristite naše usluge za otpad i proizvode.