Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Dobar kvalitet unutrašnjeg vazduha poboljšava lično blagostanje i zdravlje vaših zaposlenih. Stoga, nema sumnje da su prostorije sa dobrim kvalitetom unutrašnjeg vazduha produktivnija radna mesta.

SGS vam nudi usluge testiranja kvaliteta unutrašnjeg vazduha koje vam donose spokojnost, znajući da pružate zdravu i bezbednu radnu okolinu svojim ljudima.

Mi možemo da vam pružimo procenu kvaliteta unutrašnjeg vazduha koja će istražiti dobro upravljanje životnom sredinom u svakom aspektu vašeg radnog mesta. Naša rešenja vas mogu sprovesti kroz kompletan životni tok vaših prostorija – od ideja do osmišljavanja zgrade, pa skroz do tehnika demolisanja terena, zdravog i povoljnog po životnu sredinu.

Tokom života, svako od nas radeći provede na desetine hiljada sati. Kvalitet unutrašnjeg vazduha lošeg kvaliteta može da prouzrokuje ozbiljne zdravstvene probleme, kao što su alergije i bolesti disajnih organa. Čak i manja oboljenja, kao što su glavobolje i iritacije oka, mogu da prouzrokuju nelagodnost i poremećaj koji u krajnjem slučaju mogu da dovedu do smanjene produktivnosti. Ukoliko želite proaktivniji pristup upravljanju životnom sredinom za sticanje konkurentne prednosti, možemo da vam pomognemo inovativnim rešenjima koji odgovaraju vašem radnom mestu.

Kvalitet unutrašnje sredine uključuje regulisanje klime, ventilacije i vlažnosti. Mi sprovodimo temeljne kontrole vaših sistema za grejanje i klimu. Mi sprovodimo kontrole ventilacije i merenja alergena, ozona, azbesta i drugih opasnih materija na licu mesta. Kvalitet vaših zaliha vode je podvrgnut testiranju, kako bismo pre svega isključili zarazu koja može da prouzrokuje legionarsku bolest. Mi takođe možemo da ispitamo nivoe buke, vibracije i jačinu svetlosti.

Mi nudimo pouzdane i odgovorne podatke i izuzetno napredan i ekonomičan proces sertifikacije. Ukoliko radite na više terena, naše tehnike dugoročnog nadgledanja postavljaju standarde za akcije ispravljanja duž svih terena i pomažu vam u smanjenju operativnih troškova. Ako treba da se usaglasite sa odgovarajućim zakonodavstvom, mi možemo da se pobrinemo za to u vaše ime.

Naša dokumentacija vam omogućava da učinite upravljanje životnom sredinom održivim delom vaših regularnih operacija. Kontaktirajte nas još danas da saznate kako je lako unaprediti vaše poslovne uslove i stvoriti okolinu gde i vi i vaši ljudi možete da radite na nivoima vrhunskih postignuća.