Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge i upravljanje puštanjem u rad SGS-a - efektivno puštanje u rad industrijskih objekata, od planiranja do izvršenja.

Efektivno upravljanje puštanjem u rad je od suštinskog značaja za uspešan završetak industrijskih objekata na vreme. Naše usluge i upravljanje puštanjem u rad nude vam efikasnu podršku kako biste doveli vaše industrijsko postrojenje od faze planiranja do puštanja u rad.

Zašto treba da izaberete SGS-ove usluge i upravljanje puštanjem u rad?

Nudimo vam veoma iskusne kadrove, opremu i sisteme, kao i dokazane rezultate u poslovima puštanja u rad industrijskih postrojenja. Osim toga, naš posebno razvijeni softver za upravljanje poslovima puštanja u rad pojašnjava vašu situaciju generišući ključne informacije kada su vam najpotrebnije.

Naša usluge i menadžment puštanja u rad pomažu vam da:

 • steknete efikasan sistem podrške uz dokazane kadrove, tehnologiju i sisteme kako biste doveli vaš objekat od planiranja do puštanja u rad;
 • odredite najefikasniji put do puštanja vašeg objekta u rad;
 • dobijete precizne i najnovije informacije koje možete koristiti na svakodnevnim sastancima;
 • izdate biltene o preciznim merenjima;
 • osigurate efektivnu kontrolu dokumenata za važan projektni materijal, kao što su tehnički podaci i sertifikati;
 • izgradite dragocene veštine koje će ostati u praksi nakon prenosa zaštite, vlasništva i kontrole, jer naš tim za upravljanje puštanjem u rad blisko sarađuje sa vašim kadrovima kako bi preneo znanje.

Iskustvo bez premca na polju puštanja u rad industrijskih postrojenja širom sveta

Pružamo vam znanje i stručnost iz mreže od preko 1.000 kancelarija širom sveta. Zato, možemo da vam pružimo sposobnost bez premca u poslovima puštanja u rad industrijskih postrojenja u svakoj oblasti i fazi, kao i u bilo kojoj zemlji u svetu.

Pružamo vam sva potrebna ispitivanja kako bismo doveli vaše postrojenje od izgradnje do puštanja u pogon. Naša proverena metoda se odnose na mernu opremu, električnu opremu, mašinsku opremu /VAC, bezbednost, telekomunikacije i sisteme cevovoda, puštajuću u rad vaš objekat u pet faza:

 1. planiranje i inženjering;
 2. piprema i zaštita;
 3. puštanje u rad;
 4. početni period rada;
 5. aktivnosti asistencije

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako naše usluge i menadžment za puštanje u rad mogu uspešno dovesti vaš industrijski objekat od planiranja do puštanja u rad.