Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Poboljšanje transparentnosti i mogućnosti praćenja u sektoru šumarstva je od ključnog značaja da bi se osigurala autentičnost kroz vaš lanac snabdevanja.

Politike nabavke drveta često zahtevaju da drvo za građu bude sertifikovano pomoću održivog upravljanja šumom (SFM) i drugih sertifikacionih šema i nedostatak sertifikovanih proizvoda jako utiče na lanac snabdevanja čime dovodi u pitanje profit, održivost i programe ponovnog razvoja.  

Poboljšanje mogućnosti praćenja pomoću tehnologije

Korišćenje tehnologije za praćenje kretanja drveta za građu i nadgledanje toka finansija je preobratilo transparentnost u sektoru šumarstva. Obezbeđivanje efikasne kontrole kretanja drveta za građu garantuje legalnost izvezenog ili lokalno distribuiranog drveta za građu, dok poboljšana mogućnost praćenja osigurava da su podaci o lancu snabdevanja 100% tačni, od šume do izvozne tačke.

Upravljanje šumama

Ilegalna seča drva preti da uništi održivi razvoj šumarskog sektora. Korišćenjem tehnologije za poboljšanje upravljanja šumama, moći ćete da uđete u trag, pratite i sertifikujete drvo za građu u toku njegovog rasta. Naše značajno prisustvo u globalnom sektoru šumarstva nam daje jedinstven uvid u to kako redovna provera, konstantno nadgledanje i nezavisna verifikacija proizvodnje drveta kompanije mogu da poboljšaju lance snabdevanja i održivost.

Naša rešenja nude dugoročna poboljšanja u upravljanju i verifikaciji informacija o šumama i doprinose boljem upravljanju u sektoru šumarstva. Saznajte više o proverama legalnosti drveta za građu i nacionalnoj kontroli šuma.